Emma - jag vill känna känslan av att vara där, ingenting står över mig

imorgon hälsar jag på bror i Byske, har inte varit dit sen han flyttade och bara träfffat han en gång sen han for så de blir skojsigt. pappsen kommer ochså hem från sundsvall så då ska vi köpa lite sprayburkar lr nå och ja ska göra så himmmlla fint i Gulnn =) NUUU ska ja försöka sova !
Igår:)


Emma - YEAS

<3

Emma - sick people

Klippte av 20CM!



ilona - you haven't change, you never will

så kul liv som ja ha så vart jag tvungen att söka på mitt namn på spotify. finns faktiskt låtar som heter ilona, nog för att dom är på tyska, finska, ryska å alla andra språk som man inte fattar.. fast finns en på engelska, den gick ungefär såhär: are you happy alone alåååånaa.
tänkte att ni ville veta de här, puss på er!



Emma - Thats what they say when u're feeling down

ja i helvete så fel man kan göra=)
bildinlägg då

ilona - I waited for you but you never came

helgen är slut. skola imorrn. har massa ny musik på mobilen så jag överlever bussen. ska snart ta en dejt me kudden. vi hörs!

hej jag heter ilona och jag är helt normal

ilona - i want you

i helgen ha jag sett gossip girl, va me lite folk ett litet tag, sen sett gossip girl sen sett lite mer å lite mer å nu är den säsongen slut.....nu måste jag å mitt tragiska liv hitta på nå annat. typ läxa.... aja vi hörs!


ilona - jag vill inte....

fick just veta att vi ha skolfoto imorrn. jag vill inte....
hade tänkt lägga upp skolkortet på mig från9:an men den där fotografen gjorde så jag börja skratta så jag se ut som en fet ko så jag ångra mig..få bli ett kort från 7:an eller 8:an iställe, ligger en förbannelse över mig å skolkort....

ilona - säg att jag ska stanna, då stannar jag

nångång idag så beger jag mig mot skellefteå för ikväll så ska jag vara med några finfina brudar från klassen, blir säker kanonbra!
faaaaast jag måste städa en massa för annars finns risken att jag inte få fara...

vill tillbaka....

bloglovin
RSS 2.0